Serveis

Serveis

Manteniment i reparació del teu vehicle

Al nostre taller, oferim un servei complet de manteniment i reparació per al teu vehicle. El nostre equip de tècnics especialitzats s’encarrega de mantenir el teu cotxe en perfecte estat, realitzant des de revisions periòdiques fins a reparacions complexes. Utilitzem peces d’alta qualitat i tecnologia avançada per garantir la seguretat i el rendiment del teu vehicle. A més, ens comprometem a oferir-te un servei ràpid i eficient, sempre amb una atenció personalitzada i propera. Confia en nosaltres per mantenir el teu cotxe en les millors condicions i gaudir d’una conducció sense preocupacions.

Venda de vehicles d'ocasió

Si no disposem en estoc del vehicle que s’ajusta a les teves necessitats, el busquem per tu.

  • Vehicles revisats i certificats en 100 punts de control.
  • Garantia i assistència europea de fins a 12 mesos.
  • Oferta financera personalitzada.
  • Possibilitat de sol·licitar una prova de conducció.

Venda d'accessoris

A Codines Motor oferim solucions de finançament personalitzades per a la compra o reparació del cotxe a Sant Feliu.

Oferim solucions de finançament flexibles, còmodes i adaptades al seu pressupost, per ajudar-lo a aconseguir el cotxe que desitja o a realitzar la reparació que necessita el seu vehicle.

Finançament Vehicle Nou o d’Ocasió
A Codines Motor estem a la teva disposició per ajudar-te en tot el que es refereix al finançament del teu vehicle. Per a nosaltres, el teu benestar i comoditat són molt importants, per això, facilitem al màxim les solucions de finançament més pràctiques per ajudar-te a aconseguir el vehicle que desitges.

Finançament Postvenda
TOT EL QUE NECESSITA EL TEU VEHICLE… ¡POTS FER-HO JA! FINANÇAMENT POSTVENDA

Possibilitat de finançament de qualsevol producte-servei susceptible de facturació al taller (reparacions, accessoris, …). fins a 18 mesos sense interessos.*